Effect of the production season on nutritional value and technological suitability of milk obtained from intensive (tmr) and traditional feeding system of cows.
Opis bibliograficzny
Effect of the production season on nutritional value and technological suitability of milk obtained from intensive (tmr) and traditional feeding system of cows. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK, WITOLD CHABUZ. J. Microbiol., Biotechnol. Food Sci. 2012 Vol. 1 No. 5 s. 1205-1220.
Szczegóły publikacji
Źródło:
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 2012 Vol. 1 No. 5, s. 1205-1220
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 kwietnia 2013 12:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.jmbfs.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30133) wydawnictwo ciągłe #30133
PBN ID (hist.): 30133
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.