Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of soluble oxalates content in infusions of different kinds of tea and coffee available on the Polish market.

Opis bibliograficzny

Evaluation of soluble oxalates content in infusions of different kinds of tea and coffee available on the Polish market. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2012 R. 63 nr 1 s. 25-30, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2012 R. 63 nr 1, s. 25-30
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 kwietnia 2013 10:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30147) wydawnictwo ciągłe #30147
PBN ID (hist.): 30147

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się