Assessment of content of fat and tocopherols in seeds of amaranthus in relation to diversified fertilization with macroelements.
Opis bibliograficzny
Assessment of content of fat and tocopherols in seeds of amaranthus in relation to diversified fertilization with macroelements. [AUT.] BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ. Ecol. Chem. Eng., S 2012 vol. 19 Nr 2 s. 273-279, DOI: 10.2478/v10216-011-0021-z.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ecological Chemistry and Engineering S-Chemia I Inzynieria Ekologiczna S 2012 vol. 19 Nr 2, s. 273-279
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2013 11:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30152) wydawnictwo ciągłe #30152
PBN ID (hist.): 30152
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,382
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.