Determination of total phenolic compound content and antioxidant properties of edible buckwheat sprouts.
Opis bibliograficzny
Determination of total phenolic compound content and antioxidant properties of edible buckwheat sprouts. [AUT.] IWONA ZYCH-WĘŻYK, ANNA KRZEPIŁKO. Ecol. Chem. Eng., A 2012, Vol. 19, nr 4/5 s. 441-450, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ecological Chemistry and Engineering. A 2012, Vol. 19, nr 4/5, s. 441-450
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 kwietnia 2013 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://tchie.uni.opole.pl/SECE/index.ph…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30163) wydawnictwo ciągłe #30163
PBN ID (hist.): 30163
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.