Comparison of the antioxidant properties of selected edible sprouts from the cruciferae family.
Opis bibliograficzny
Comparison of the antioxidant properties of selected edible sprouts from the cruciferae family. [AUT.] IWONA ZYCH-WĘŻYK, ANNA KRZEPIŁKO. Ecol. Chem. Eng., A 2012, Vol. 19, nr 8 s. 921-930, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ecological Chemistry and Engineering. A 2012, Vol. 19, nr 8, s. 921-930
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 kwietnia 2013 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://tchie.uni.opole.pl/SECE/index.ph…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30164) wydawnictwo ciągłe #30164
PBN ID (hist.): 30164
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.