A comparison of the antioxidant properties of selected edible sprouts of the Legumes family.
Opis bibliograficzny
A comparison of the antioxidant properties of selected edible sprouts of the Legumes family. [AUT.] IWONA ZYCH-WĘŻYK, ANNA KRZEPIŁKO. Curr. Issues Pharm. Med. Sci. 2012 Vol. 25 nr 2 s. 179-181, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences 2012 Vol. 25 nr 2, s. 179-181
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 kwietnia 2013 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.umlub.pl/pharmacy/en/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30166) wydawnictwo ciągłe #30166
PBN ID (hist.): 30166
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.