Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in amino acids content in tubers of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) cultivars during storage.

Opis bibliograficzny

Changes in amino acids content in tubers of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) cultivars during storage. [AUT.] HONORATA DANILCENKO, ELVYRA JARIENÉ, MAREK GAJEWSKI, BARBARA SAWICKA, JURGITA KULAITIENE, JUDITA CERNIAUSKIENE. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2013 nr 12 (2) s. 97-105, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 kwietnia 2013 12:59
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2018 08:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30253) wydawnictwo ciągłe #30253
PBN ID (hist.): 30253

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się