Changes in amino acids content in tubers of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) cultivars during storage.
Opis bibliograficzny
Changes in amino acids content in tubers of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) cultivars during storage. [AUT.] HONORATA DANILCENKO, ELVYRA JARIENÉ, MAREK GAJEWSKI, BARBARA SAWICKA, JURGITA KULAITIENE, JUDITA CERNIAUSKIENE. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2013 nr 12 (2) s. 97-105, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2013 nr 12 (2), s. 97-105
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 kwietnia 2013 12:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2018 08:59 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/acta/ho…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30253) wydawnictwo ciągłe #30253
PBN ID (hist.): 30253
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,522
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.