Wpływ wzbogacenia jadalnych siewek brokułu selenem na aktywność antyoksydacyjną oraz zawartość chlorofilu.
Opis bibliograficzny
Wpływ wzbogacenia jadalnych siewek brokułu selenem na aktywność antyoksydacyjną oraz zawartość chlorofilu. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK. Proc. ECOpole 2012 Vol. 6 No 1 s. 225-231, il., bibliogr., streszcz., sum., DOI: 10.2429/proc.2012.6(1)030.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of ECOpole 2012 Vol. 6 No 1, s. 225-231
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 kwietnia 2013 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://tchie.uni.opole.pl/SECE/index.ph…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30256) wydawnictwo ciągłe #30256
PBN ID (hist.): 30256
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.