Białka serwatkowe właściwości funkcjonalne i zastosowanie.
Opis bibliograficzny
Białka serwatkowe właściwości funkcjonalne i zastosowanie. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Przem. Spoż. 2012, T. 66, nr 3 s. 35-37, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2012, T. 66, nr 3, s. 35-37
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 maja 2013 16:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30403) wydawnictwo ciągłe #30403
PBN ID (hist.): 30403
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.