Zawartość immunoglobulin G w mleku w zależności od rasy i wieku krów oraz fazy laktacji (Immunoglobulin G content in milk with regard to breed and age of cows and stage of lactation)
Opis bibliograficzny
Zawartość immunoglobulin G w mleku w zależności od rasy i wieku krów oraz fazy laktacji (Immunoglobulin G content in milk with regard to breed and age of cows and stage of lactation). [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK, ANETA KARASIŃSKA. Med. Weter. 2014 Vol.70 Nr 4 237-241, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2014 Vol.70 Nr 4, 237-241
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 maja 2013 12:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 lipca 2018 12:37 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30404) wydawnictwo ciągłe #30404
PBN ID (hist.): 30404
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,218
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.