Charakterystyka tłuszczu mleka koziego i możliwości modyfikacji składu kwasów tłuszczowych (Characteristics of goat milk fat and the possibility of modifying the fatty acid composition)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka tłuszczu mleka koziego i możliwości modyfikacji składu kwasów tłuszczowych (Characteristics of goat milk fat and the possibility of modifying the fatty acid composition). [AUT.] TOMASZ SZMATOŁA, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Med. Weter. 2013 Vol. 69 nr 3 157-160, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2013 Vol. 69 nr 3, 157-160
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2013 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 lipca 2018 12:58 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30497) wydawnictwo ciągłe #30497
PBN ID (hist.): 30497
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,196
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.