Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka tłuszczu mleka koziego i możliwości modyfikacji składu kwasów tłuszczowych (Characteristics of goat milk fat and the possibility of modifying the fatty acid composition)

Opis bibliograficzny

Charakterystyka tłuszczu mleka koziego i możliwości modyfikacji składu kwasów tłuszczowych (Characteristics of goat milk fat and the possibility of modifying the fatty acid composition). [AUT.] TOMASZ SZMATOŁA, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Med. Weter. 2013 Vol. 69 nr 3 157-160, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 czerwca 2013 12:46
Ostatnia aktualizacja:17 lipca 2018 12:58

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30497) wydawnictwo ciągłe #30497
PBN ID (hist.): 30497

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,196
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się