The influence of protein-flavonoid interactions on protein digestibility in vitro and the antioxidant quality of breads enriched with onion skin.
Opis bibliograficzny
The influence of protein-flavonoid interactions on protein digestibility in vitro and the antioxidant quality of breads enriched with onion skin. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, JAROSŁAW CZYŻ. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 1 451-458, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.03.048
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 1, 451-458
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2013 17:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154923
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.03.048
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30518) wydawnictwo ciągłe #30518
PBN ID (hist.): 30518
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.