Structure and rheology of aerated whey protein isolate gels obtained at different pH.
Opis bibliograficzny
Structure and rheology of aerated whey protein isolate gels obtained at different pH. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. J. Food Nutr. Res. (Tlačené vyd.) 2013 Vol. 52 Issue 1 61-70, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food and Nutrition Research 2013 Vol. 52 Issue 1, 61-70
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2013 14:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.vup.sk/download.php?bulID=14…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30524) wydawnictwo ciągłe #30524
PBN ID (hist.): 30524
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,444
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.