Structure and stability of ion induced whey protein aerated gels.
Opis bibliograficzny
Structure and stability of ion induced whey protein aerated gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. Czech J. Food Sci. (Print) 2013 Vol. 31 Issue 3 211-216, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2013 Vol. 31 Issue 3, 211-216
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2013 16:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.agriculturejournals.cz/web/c…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30527) wydawnictwo ciągłe #30527
PBN ID (hist.): 30527
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,741
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.