Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics.
Opis bibliograficzny
Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Chem. 2013 Vol. 139 Issue 1-4 67-71, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.01.079
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 139 Issue 1-4, 67-71
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2013 16:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c26
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.01.079
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30528) wydawnictwo ciągłe #30528
PBN ID (hist.): 30528
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.