Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics.

Opis bibliograficzny

Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Chem. 2013 Vol. 139 Issue 1-4 67-71, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.01.079
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 139 Issue 1-4, 67-71
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 czerwca 2013 16:27
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30528) wydawnictwo ciągłe #30528
PBN ID (hist.): 30528

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się