Effect of aded buckwheat and oat extrudates on WHC and microstructure of ground beef patties.
Opis bibliograficzny
Effect of aded buckwheat and oat extrudates on WHC and microstructure of ground beef patties. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, HANNA M. BARANOWSKA. Fleischwirtsch. Int. 2009 Vol. 24 No 2 s. 66-69, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2009 Vol. 24 No 2, s. 66-69
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lipca 2013 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://english.fleischwirtschaft.de/con…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30593) wydawnictwo ciągłe #30593
PBN ID (hist.): 30593
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.