Aminy biogenne w wyrobach mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Aminy biogenne w wyrobach mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] JOANNA STADNIK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2013 Nr 3 (88) 5-15, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2013 Nr 3 (88), 5-15
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2013 17:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2013,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30756) wydawnictwo ciągłe #30756
PBN ID (hist.): 30756
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,311
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.