Czekolada jako źródło szczawianów rozpuszczalnych w diecie.
Opis bibliograficzny
Czekolada jako źródło szczawianów rozpuszczalnych w diecie. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. Bromatol. Chem. Toksykol. 2013 T. 46 Nr 2 206-210, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2013 T. 46 Nr 2, 206-210
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2013 14:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatolo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30771) wydawnictwo ciągłe #30771
PBN ID (hist.): 30771
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.