Role of monophenols in the recovery process of wild-type yeast cells exposed to severe environmental stress – a short report.
Opis bibliograficzny
Role of monophenols in the recovery process of wild-type yeast cells exposed to severe environmental stress – a short report. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 nr 3 187-191, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10222-012-0084-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2013 Vol. 63 nr 3, 187-191
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 października 2013 09:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104530
DOI
10.2478/v10222-012-0084-2
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&of…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30786) wydawnictwo ciągłe #30786
PBN ID (hist.): 30786
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.