Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Role of monophenols in the recovery process of wild-type yeast cells exposed to severe environmental stress – a short report.

Opis bibliograficzny

Role of monophenols in the recovery process of wild-type yeast cells exposed to severe environmental stress – a short report. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 nr 3 187-191, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10222-012-0084-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 października 2013 09:19
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:53

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30786) wydawnictwo ciągłe #30786
PBN ID (hist.): 30786

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się