Extensograph curve profile model used for characterising the impact of dietary fibre on wheat dough.
Opis bibliograficzny
Extensograph curve profile model used for characterising the impact of dietary fibre on wheat dough. [AUT.] ANTONI MIŚ, DARIUSZ DZIKI. J. Cereal Sci. (Print) 2013 Vol. 57 Issue 3 471-479, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jcs.2013.02.004
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2013 Vol. 57 Issue 3, 471-479
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2013 13:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7142cd46e0fb0001c71f0c
DOI
10.1016/j.jcs.2013.02.004
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30809) wydawnictwo ciągłe #30809
PBN ID (hist.): 30809
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,943
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.