Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2013 T. 48 Nr 6 40-42, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2013 T. 48 Nr 6, 40-42
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2013 16:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-3723-chl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30824) wydawnictwo ciągłe #30824
PBN ID (hist.): 30824
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.