Wyróżniki tekstury żeli alginianowych otrzymanych z wykorzystaniem procesu zamrażania.
Opis bibliograficzny
Wyróżniki tekstury żeli alginianowych otrzymanych z wykorzystaniem procesu zamrażania. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ. Chłodnictwo (Warsz.) 2013 T. 48 Nr 2 40-43, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2013 T. 48 Nr 2, 40-43
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2013 16:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-3600-chl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30825) wydawnictwo ciągłe #30825
PBN ID (hist.): 30825
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.