Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ubiquinone Q10 and protein contents in rabbit meat in relation to primal cut and rearing system.

Opis bibliograficzny

Ubiquinone Q10 and protein contents in rabbit meat in relation to primal cut and rearing system. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK, MARTA WÓJCIK, MICHAŁ GONDEK. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2013 Vol. 57 nr 1 107-111, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/bvip-2013-0020
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 października 2013 10:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30877) wydawnictwo ciągłe #30877
PBN ID (hist.): 30877

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,365
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się