Ubiquinone Q10 and protein contents in rabbit meat in relation to primal cut and rearing system.
Opis bibliograficzny
Ubiquinone Q10 and protein contents in rabbit meat in relation to primal cut and rearing system. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK, MARTA WÓJCIK, MICHAŁ GONDEK. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2013 Vol. 57 nr 1 107-111, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/bvip-2013-0020
Szczegóły publikacji
Źródło:
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY 2013 Vol. 57 nr 1, 107-111
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2013 10:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:05 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.2478/bvip-2013-0020
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/bvip.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30877) wydawnictwo ciągłe #30877
PBN ID (hist.): 30877
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,365
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.