Systemy zarządzania jakością w zakładach mięsnych.
Opis bibliograficzny
Systemy zarządzania jakością w zakładach mięsnych. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Por. Inf. Masar. 2013, styczeń s. 52-56, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2013, styczeń, s. 52-56
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2013 15:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30891) wydawnictwo ciągłe #30891
PBN ID (hist.): 30891
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.