Zastosowanie pola magnetycznego jako ekologicznej metody poprawy jakości upraw.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie pola magnetycznego jako ekologicznej metody poprawy jakości upraw. [AUT.] STANISŁAW PIETRUSZEWSKI, KONRAD KANIA, KRZYSZTOF KORNARZYŃSKI. Inż. Przetw. Spoż. 2013 Vol. 1/4 No 5 25-33, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2013 Vol. 1/4 No 5, 25-33
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2013 16:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30892) wydawnictwo ciągłe #30892
PBN ID (hist.): 30892
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.