Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych.
Opis bibliograficzny
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, STANISŁAW JUŚKO. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2012 nr 11 (3-4) s. 35-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2012 nr 11 (3-4), s. 35-45
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 października 2013 12:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:49 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30931) wydawnictwo ciągłe #30931
PBN ID (hist.): 30931
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.