Probiotyki w produkcji wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Probiotyki w produkcji wyrobów mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Gosp. Mięs. 2011 R. 63 Nr 4 s. 14-21, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2011 R. 63 Nr 4, s. 14-21
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2013 15:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30984) wydawnictwo ciągłe #30984
PBN ID (hist.): 30984
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.