Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Probiotyki w produkcji wyrobów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Probiotyki w produkcji wyrobów mięsnych. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Gosp. Mięs. 2011 R. 63 Nr 4 s. 14-21, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2011 R. 63 Nr 4, s. 14-21
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2013 15:23
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30984) wydawnictwo ciągłe #30984
PBN ID (hist.): 30984

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się