Wpływ nawożenia azotowego na jakość glutenu pszenicy jarej.
Opis bibliograficzny
Wpływ nawożenia azotowego na jakość glutenu pszenicy jarej. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, HALINA BORKOWSKA, BOLESŁAW STYK, STANISŁAW GRUNDAS. Biul. Inst. Hod. Aklim. Rośl. 1995 Nr 193 s. 29-34, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin 1995 Nr 193, s. 29-34
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31) wydawnictwo ciągłe #31
PBN ID (hist.): 31
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.