Content of minerals, total protein and wet gluten in grain of spring wheat depending on cropping systems.
Opis bibliograficzny
Content of minerals, total protein and wet gluten in grain of spring wheat depending on cropping systems. [AUT.] ANDRZEJ WOŹNIAK, BOGUSŁAW MAKARSKI. J. Elem. 2013 Vol. 18 No. 2 297-305, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5601/jelem.2013.18.2.09
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2013 Vol. 18 No. 2, 297-305
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 listopada 2013 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:43 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159d20
DOI
10.5601/jelem.2013.18.2.09
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/4…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31057) wydawnictwo ciągłe #31057
PBN ID (hist.): 31057
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,643
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.