Chemical composition and antioxidant activity of the essential oil of hyssop (Hyssopus officinalis L. ssp. officinalis). Part II. Free radical scavenging properties.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and antioxidant activity of the essential oil of hyssop (Hyssopus officinalis L. ssp. officinalis). Part II. Free radical scavenging properties. [AUT.] TOMASZ BAJ, ELWIRA SIENIAWSKA, RADOSŁAW KOWALSKI, ŁUKASZ ŚWIĄTEK, MAŁGORZATA MODZELEWSKA, TADEUSZ WOLSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2011 Vol. 24 nr 1 s. 103-109, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio DDD, Pharmacia 2011 Vol. 24 nr 1, s. 103-109
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2013 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.umlub.pl/pharmacy/en…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31191) wydawnictwo ciągłe #31191
PBN ID (hist.): 31191
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.