Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of glycation on the thermodynamics of denaturation of collagen type I.

Opis bibliograficzny

Effect of glycation on the thermodynamics of denaturation of collagen type I. [AUT.] H. TRĘBACZ, MARTA ARCZEWSKA. Curr. Top. Biophys. 2013 Vol. 33 (suppl A) s. 54, Abstracts of the XV Conference of the Polish Biophysical Society, Nałęczów, June 26–28, 2013.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Current Topics in Biophysics 2013 Vol. 33 (suppl A), s. 54
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2014 10:05
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31364) wydawnictwo ciągłe #31364
PBN ID (hist.): 31364

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się