Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activities and polyphenolics content of Flammulina velutipes mushroom extracts.

Opis bibliograficzny

Antioxidant activities and polyphenolics content of Flammulina velutipes mushroom extracts. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, JANUSZ KALBARCZYK. Herba Pol. 2013 Vol. 59 No. 3 26-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/hepo-2013-0014
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2013 Vol. 59 No. 3, 26-36
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 stycznia 2014 10:38
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31520) wydawnictwo ciągłe #31520
PBN ID (hist.): 31520

Metryki

8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się