Zawartość polifenoli w wybranych kawach z gatunku Coffea arabica.
Opis bibliograficzny
Zawartość polifenoli w wybranych kawach z gatunku Coffea arabica. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, ANETA SŁAWIŃSKA. Towarozn. Problemy Jakości 2013 nr 2 (35) 62-70, il., bibliogr., streszcz.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2013 nr 2 (35), 62-70
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 stycznia 2014 13:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/imag…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31566) wydawnictwo ciągłe #31566
PBN ID (hist.): 31566
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.