Role of microstructure analysis in creation of functional food properties.
Opis bibliograficzny
Role of microstructure analysis in creation of functional food properties. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, WIOLETTA BŁASZCZAK. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 s. 50, Food Structure and Functionality Conference – 15 years later. Book of AbstractsStare Jablonki, 23–26 June, 2013.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2013 Vol. 63, s. 50
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 stycznia 2014 16:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31572) wydawnictwo ciągłe #31572
PBN ID (hist.): 31572
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.