Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Surface properities of aerated whey protein gels.

Opis bibliograficzny

Surface properities of aerated whey protein gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 S. 56, Food Structure and Functionality Conference – 15 years later. Book of AbstractsStare Jablonki, 23–26 June, 2013.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 stycznia 2014 17:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31573) wydawnictwo ciągłe #31573
PBN ID (hist.): 31573

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się