Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

A comparative study on the functional properties of biopolymer-candelilla wax based edible emulsion films.

Opis bibliograficzny

A comparative study on the functional properties of biopolymer-candelilla wax based edible emulsion films. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2013 Vol. 63 s. 77, Food Structure and Functionality Conference – 15 years later. Book of AbstractsStare Jablonki, 23–26 June, 2013.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 stycznia 2014 17:25
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31575) wydawnictwo ciągłe #31575
PBN ID (hist.): 31575

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się