Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych.
Opis bibliograficzny
Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2012 nr 1 s. 22-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2012 nr 1, s. 22-26
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2014 09:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31656) wydawnictwo ciągłe #31656
PBN ID (hist.): 31656
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.