Rola mikroorganizmów wchodzących w skład szczepionek serowarskich oraz technologiczne aspekty produkcyjne w kreowaniu żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Rola mikroorganizmów wchodzących w skład szczepionek serowarskich oraz technologiczne aspekty produkcyjne w kreowaniu żywności funkcjonalnej. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2012 nr 3 s. 16-19, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2012 nr 3, s. 16-19
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2014 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31658) wydawnictwo ciągłe #31658
PBN ID (hist.): 31658
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.