Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ polimeryzacji na właściwości reologiczne roztworów białek serwatkowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ polimeryzacji na właściwości reologiczne roztworów białek serwatkowych. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2012 nr 9 s. 4-7, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Mleczarski 2012 nr 9, s. 4-7
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 lutego 2014 09:45
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31659) wydawnictwo ciągłe #31659
PBN ID (hist.): 31659

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się