Sprzężony kwas linolowy (CLA) - bioaktywny składnik tłuszczu mlekowego.
Opis bibliograficzny
Sprzężony kwas linolowy (CLA) - bioaktywny składnik tłuszczu mlekowego. [AUT.] ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2012 nr 8 s. 10-15, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2012 nr 8, s. 10-15
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2014 10:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31665) wydawnictwo ciągłe #31665
PBN ID (hist.): 31665
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.