The effect of exposing wheat and rye grains to infrared radiation on the falling number and moisture content in the flour.
Opis bibliograficzny
The effect of exposing wheat and rye grains to infrared radiation on the falling number and moisture content in the flour. [AUT.] MARIUSZ KANIA, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2013 T. 13 No 2 23-28, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2013 T. 13 No 2, 23-28
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2014 11:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31840) wydawnictwo ciągłe #31840
PBN ID (hist.): 31840
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.