The effect of thermal processing on changes in the texture of green peas.
Opis bibliograficzny
The effect of thermal processing on changes in the texture of green peas. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, DARIUSZ ANDREJKO, HALINA PAWLAK. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2013 T. 13 No 2 83-86, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2013 T. 13 No 2, 83-86
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lutego 2014 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31848) wydawnictwo ciągłe #31848
PBN ID (hist.): 31848
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.