Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. 10. Makarony błyskawiczne.

Opis bibliograficzny

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. 10. Makarony błyskawiczne. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2013 R. 57 nr 10 14-16, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2013 R. 57 nr 10, 14-16
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 lutego 2014 11:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31879) wydawnictwo ciągłe #31879
PBN ID (hist.): 31879

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się