Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. 11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe.
Opis bibliograficzny
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. 11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2013 R. 57 nr 11 21-23, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2013 R. 57 nr 11, 21-23
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2014 11:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31880) wydawnictwo ciągłe #31880
PBN ID (hist.): 31880
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.