The role of ferulic acid esterase in the growth of Lactobacillus helveticusin the presence of phenolic acids and their derivatives.
Opis bibliograficzny
The role of ferulic acid esterase in the growth of Lactobacillus helveticusin the presence of phenolic acids and their derivatives. [AUT.] ADAM WAŚKO, DOMINIK SZWAJGIER, MAGDALENA POLAK-BERECKA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2014 Vol. 238 Issue 2 299-306, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-013-2107-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 238 Issue 2, 299-306
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2014 10:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104581
DOI
10.1007/s00217-013-2107-6
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31924) wydawnictwo ciągłe #31924
PBN ID (hist.): 31924
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,559
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.