Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The role of ferulic acid esterase in the growth of Lactobacillus helveticusin the presence of phenolic acids and their derivatives.

Opis bibliograficzny

The role of ferulic acid esterase in the growth of Lactobacillus helveticusin the presence of phenolic acids and their derivatives. [AUT.] ADAM WAŚKO, DOMINIK SZWAJGIER, MAGDALENA POLAK-BERECKA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2014 Vol. 238 Issue 2 299-306, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-013-2107-6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 238 Issue 2, 299-306
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 lutego 2014 10:29
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31924) wydawnictwo ciągłe #31924
PBN ID (hist.): 31924

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,559
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się