Determining the effect of consuming fermented milk drinks on the incidence of constipation, diarrhoea and resistance to respiratory illness.
Opis bibliograficzny
Determining the effect of consuming fermented milk drinks on the incidence of constipation, diarrhoea and resistance to respiratory illness. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, AGNIESZKA TURCZYN. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2013 R. 64 nr 4 339-344, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2013 R. 64 nr 4, 339-344
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2014 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31929) wydawnictwo ciągłe #31929
PBN ID (hist.): 31929
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.