Alkaloidy pirolizydynowe ryzyko występowania w miodach.
Opis bibliograficzny
Alkaloidy pirolizydynowe ryzyko występowania w miodach. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, MONIKA KARAŚ, RENATA CZECZKO. Przem. Spoż. 2013 T. 67 nr 7 26-28, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2013 T. 67 nr 7, 26-28
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lutego 2014 13:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-7824…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31973) wydawnictwo ciągłe #31973
PBN ID (hist.): 31973
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.