The impact of fermentation and in vitro digestion on formation angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from pea proteins.
Opis bibliograficzny
The impact of fermentation and in vitro digestion on formation angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from pea proteins. [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK, MARLENA PIETRZAK. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 4 3774-3780, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.06.095
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 4, 3774-3780
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 marca 2014 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c28
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.06.095
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32249) wydawnictwo ciągłe #32249
PBN ID (hist.): 32249
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.