Wpływ dodatku gorczycy i izoaskorbinianu sodu na zmiany oksydacyjne lipidów oraz barwę rozdrobnionego mięsa wołowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku gorczycy i izoaskorbinianu sodu na zmiany oksydacyjne lipidów oraz barwę rozdrobnionego mięsa wołowego. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, MONIKA WARGACKA. Nauka Przyr. Tech. 2013 Vol. 7 Issue 4 #52, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2013 Vol. 7 Issue 4, #52
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 10:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume7/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32259) wydawnictwo ciągłe #32259
PBN ID (hist.): 32259
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.