Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of lipid and protein oxidation, total iron content and fatty acid profile of conventional and organic pork.

Opis bibliograficzny

Comparison of lipid and protein oxidation, total iron content and fatty acid profile of conventional and organic pork. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2013 Vol. 48 Issue 10 2200-2206, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12205
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 marca 2014 10:11
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:37

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32260) wydawnictwo ciągłe #32260
PBN ID (hist.): 32260

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,354
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się